Hacı Zeki Amcaya  Söğüt’ten Sürpriz Ziyaret

Saha çalışmalarını çok yoğun bir tempoda sürdüren ve gittiği her yerde büyük ilgi ve destekle karşılanan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Cumhur İttifakı adayı olarak vatandaşlardan bir dönem için daha destek talebinde bulunuyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti’den ikinci kez aday gösterdiği ve çok büyük beklentiler içinde olduğu Başkan Söğüt, yaptığı esnaf ve STK ziyaretlerinin yanı sıra vatandaşları da evlerinde ziyaret ediyor, iyi ve kötü günlerinde yanlarında bulunuyor.

HAYIR DUASINI ALDI

Başkan Söğüt bu kapsamda Körfez ilçede yaşayan Hacı Zeki Bedevi’ye de evinde konuk oldu. 97 yaşında olan ve belediye başkanı Şener Söğüt’ü çok sevdiğini söyleyen Hacı Zeki Bedevi’nin elini öperek hayır duasını alan Söğüt, “Hacı Zeki amcamız 97 yaşında koca bir çınar gibi. Kendisine konuk olduk, elini öptük ve hayır duasını aldık. Rabbim sağlıklı, hayırlı ömürler versin inşallah. Bizler her zaman büyüklerimizin yanında ve destekçisiyiz” açıklamasında bulundu.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.