Hasan Saral ve eşi kaza geçirdi
 İzmit’te çok geniş bir kesim tarafından tanınan, AKP’nin eski il yönetim kurulu üyesi,  müteahhit Hasan Saral Samsun-Ordu karayolunda  ailesiyle birlikte büyük bir trafik kazası atlattı.

TRABZON’A GİDİYORDU

Hasan Saral, kendisine ait  41 HS  972 plakalı  otomobili ile Trabzon’a aile büyüklerini ziyarete gidiyordu. Çarşamba yakınlarında Saral ailesinin içinde bulunduğu araca, karşı yönden gelen Sinan O.yönetimindeki  55 RA 351 plakalı otomobil çarptı.

EŞİ, ÇOCUKLARI YARALI

Aracı kullanan Hasan Saral, kazada hafif sıyrıklar aldı. Eşi Ayşegül Saral  (44), çocukları Kerem(9), Berat (14) ve Zübeyde(21) ise yaralandılar. Ayşegül Saral’ın Samsun medikal Park Hastanesi’nde omurilik ameliyatı geçirdiği, durumunun iyi olduğu öğrenildi.

ALLAH KORUDU

Özellikle geçtiğimiz dönemde Büyükşehir Belediyesi’nin pek çok büyük projesini hayata geçiren İzmitli tanınmış müteahhit, işadamı Hasan Saral, ailesiyle birlikte büyükleri ziyaret için Tarbzon’a giderken Çarşamba yakınlarında büyük bir trafik kazası geçirdi. Saral ailesini, araçlarının sağlam olması ve Allah kurtardı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817