İŞCEN KENDİ AYAKKABISINI KENDİSİ BOYADI

Saha çalışmalarını çok yoğun bir şekilde devam ettiren Yeniden Refah Partisi’nin Körfez İlçe Teşkilatı ve ilçedeki belediye başkan adayı Hacı Latif İşcen, gittiği her yerde vatandaşların yakın ilgisi ile karşılaşıyor. Sempatik kişiliği ile büyük dikkat çeken ve mahalle gezilerinde halkla samimi diyaloglar kuran İşçen, yorulmadan ve üşenmeden kapı kapı gezerek farklı bir adaylık profili çiziyor.

VATANDAŞLARI SELAMLADI

Son olarak beraberindeki kalabalak bir partili grup ile birlikte Hacı Osman Mahallesi’ni gezen başkan adayı Hacı Latif İşcen, bölgedeki esnafları dolaştı, alışveriş için gelen ve sokakta zaman geçiren vatandaşları selamladı. Ayrıca sokak sokak gezerek ilginç görüntüler veren İşçen, bir ara çocukluk mesleğine döndü.

BOYACILIK DA YAPMIŞ

Hacı Osman turu sırasında bir boyacıya ayakkabılarını boyatmayı isteyen, ancak dayanamayarak fırçayı ve boyayı eline alan İşçen, kendi ayakkabısını boyadı. Bu anlar da fotoğraflanarak ölümsüzleştirildi. Bu arada yapılan mahalle gezisi sırasında başkan adayı Hacı Latif İşcen’e YRP Körfez İlçe Başkanı Ümit Pehlivan ve kalabalık bir partili grup eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Körfezli 3 ay önce

Adalet için refah için daha adil ve ahlaklı belediyecilik için yeniden refah geliyor inşAllah

banner2817