İYİ Parti’nin Körfez Adayı  Azmi Cihat Hatipoğlu!

Geçtiğimiz yerel seçim sürecinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Körfez Belediye Başkan adayı gösterilen, ancak ittifak kararı sonucu adaylığı geri çekilen Hatipoğlu, yeni süreci başlattı.

ROZETİ AKŞENER TAKTI

Yerel seçimlerin hemen ardından çevresine ve kendisine yakın kamuoyuna “Gelecek seçimde mutlaka başkan adayı olacağım” diyerek bilgiler veren eğitimci Azmi Cihat Hatipoğlu, İYİ Parti saflarına katıldı. Dün Ankara’da parti genel merkezine giden ve genel başkan Meral Akşener ile bir araya gelen Hatipoğlu’na İYİ Parti rozetini Akşener taktı.

ADAYLIK NETLEŞTİ GİBİ

Bu katılım sonrasında Körfez’deki İYİ Parti’nin belediye başkan adayı da büyük oranda netleşmiş oldu. Bir süredir Hatipoğlu’nun İYİ Parti’den aday olacağı konuşuluyordu. Gerçekleşen bu katılımla adaylık konusunun da netleştiği yorumları Körfez ilçede yapılmaya başlandı.

KOCAELİ HEYETİ DE ORADAYDI

Öte yandan Azmi Cihat Hatipoğlu’nun Ankara’daki rozet takma törenine Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak, Genel İdare Kurulu Üyesi Cumali Durmuş, İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur ile İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Mehmet Candemir eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.