İYİ PARTİ’NİN KÖRFEZ ADAYI HATİPOĞLU!

Genel başkan Meral Akşener’in seçimlere herhangi bir ittifakla girmeme kararını açıklamasının ardından bazı büyükşehir, il ve ilçelerde başkan adayları belirlenmişti.

  1. İLÇE KÖRFEZ OLDU

Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde partinin Gebze’deki belediye başkan adayı olarak AK Parti’den İYİ Parti’ye geçen meclis üyesi Sadık Güvenç, Karamürsel’de kurucu ilçe başkanı Mehmet Baş’ı aday olarak belirlemişti. Son olarak en önemli adaylık Körfez için belirlendi. Bir süre önce MHP’den İYİ Parti’ye katılan, Kocaeli Erzurumlular Vakfı’nın kurucu başkanlığını üstlenen Azmi Cihat Hatipoğlu, İYİ Parti’nin Körfez Belediye Başkan adayı olarak belirlendi.

GRUP TOPLANTISINDA AÇIKLANACAK

Hatipoğlu’nun başkan adaylığının ilan edilmesi kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Bu arada resmi adaylık açıklamasının ise çarşamba günü gerçekleşecek olan İYİ Parti’nin grup toplantısında yapılacağı ve bizzat genel başkan Meral Akşener tarafından ikinci kez rozetinin takılarak elinin kaldırılacağı ve Körfez adayı ilan edileceği belirtildi.

  1. İLÇE DİLOVASI

Bu arada adayın belli olduğu bir diğer ilçe ise Dilovası oldu. Partinin ilçedeki kurucu başkanı olan ve uzun süredir bu görevi yürüttükten sonra geçtiğimiz günlerde istifa eden Emin Yılmaz’ın partinin Dilovası Belediye Başkan adayı olacağı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.