İZAYDAŞ, güçlü hedeflerle ilerliyor
 Yaptığı yeni yatırımlarla kendini sürekli yenileyen ve büyüyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, 2014 yılının performansını bütün yöneticileriyle birlikte değerlendirdi. Hafta sonu bir araya gelen İZAYDAŞ yöneticileri, çalışmalarını ve hedeflerini aktardı.

 

BİR YLLIK FAALİYETLER

Müdür, şef ve sorumluların katıldığı Birim Faaliyetleri Değerlendirme Toplantısı, Genel Müdürlük toplantı salonunda yapıldı. Tam gün süren toplantıda yöneticiler sırayla, 2014 yılındaki birim hedeflerinin gerçekleşme durumunu, karşılaştıkları sorunların kaynağı ve çözüm yolları ile önümüzdeki yıla ait planlamalarını hazırladıkları sunumlarla anlattı.

 

KARAKUŞ: EKSİKLERİMİZİ DE GÖRECEĞİZ

Toplantının değerlendirme bölümünde konuşan Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bayram Karakuş, tüm yöneticilerin sorumluluklarının bilinciyle daha etkin çalışma performansı ortaya koyacaklarını belirtti. Toplantıda bir yıllık faaliyetleri ortaya koyduklarını belirten Karakuş “Birer yönetici olarak iş akışı ve iş stresi içerisinde bazen ekibimizdeki çalışma arkadaşlarımızla dertleşme olanağı bulamıyor olabiliriz. Motivasyon için her kademedeki arkadaşlar, birlikte çalıştıkları kişilerin farkında olmalı. Dertlerini, eksiklerini, bilmeli. Biz, samimiyetle ve özveriyle çalışan güçlü bir şirketiz” diye konuştu.

 

ULUDAĞ: HEDEF İZAYDAŞ’IN BAŞARISI

Teknik Genel Müdür Yardımcısı İsmail Uludağ ise, İZAYDAŞ’ın başarısı için çalıştıklarını kaydetti. Uludağ, “Burada önemli olan birimlerin başarısını değil İZAYDAŞ’ın başarısını hedef almaktır. Bundan sonraki süreçte kendini yenilemeyen ve atık yönetimi sektörünü iyi takip edemeyen şirketler ayakta kalamayacaktır. Endüstriyel atık yakma tesisi olarak Türkiye’nin ilk kuruluşu olmanın avantajını, yeni yatırımlarımıza yeni pazarlama stratejilerini ekleyerek kullanmamız gerekiyor. Bize kazanç getirecek yenilikçi projelere odaklanmalıyız. Sektörün kontrolsüz gelişimi ve endüstriyel atık kalitesinin düşmesi, İSG açısından risklerimizi arttırıyor. Daha detaylı tedbirlerle çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

SARAÇ: YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

Toplantının kapanış konuşmasını yapan İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç ise, “Yapacak çok işimiz var” diyerek sözlerine başladı. Çok işin, çok bütçe anlamına gelmediğini belirten Saraç, “Çok küçük sihirli dokunuşlarla kazanımlarımız olacak. Sizlere tasarruf önermiyoruz. Biz kaynaklarımızı etkin kullanacağız. Bir taşla iki- üç değil beş kuş, yedi kuş vuracağız. Parayı harcarken kendi paramız gibi harcayacağız. Bir iş yapılması gerekiyorsa paramızı harcayacağız ama o işin yapılması gerektiğine gerçekten inanmamız lazım. Önümüzdeki dönem için iş güvenliği, eğitim ve müşteri memnuniyeti konuları yine bizim kırmızı çizgimizdir. Bu alanlarda gereken yatırımlar neyse devam edeceğiz” diye konuştu.

 

2014 YILININ KESİN RAKAMLARI

İş sağlığı ve güvenliği ile müşteri memnuniyeti konularında daha hassas olunması gerektiğini de ifade eden Genel Müdür Saraç, “Sahada tespit ettiğimiz eksiklikler bizim için değerli olmalı. Çalışan önerileri çok önemli. Bu bildirimler, onların işlerini sahiplendiği anlamına gelir. Önerileri inceleyelim, değerlendirelim. Belki küçücük bir konudan çok faydalı sonuçlar çıkarabiliriz” dedi. Saraç ayrıca, “Çevre laboratuvarımıza yaptığımız yatırımların meyvelerini de yeni dönemde alacağız. Bu konudaki çalışmalarımızı hızlandıracağız. Sizler, bu şirketin yöneticilerisiniz yani bir anlamda şirketin sahipleri gibisiniz. Bu şirkete ait konular için daha çok vakit ayıracağız” ifadelerini kullandı. Konuşmasının sonunda 2014 yılı kesin rakamları da açıklayan Saraç, yılsonu itibariyle şirketin 102.472.284 TL ciroya ulaştığını kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.