İzmit Seka Devlet Hastanesi Tıp Bayramı Yemeği'nde Buluştu
 İzmit Seka Devlet Hastanesi’nin ev sahipliğinde, Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İdari İşler Başkanı Muhammed Coşkun Güler ve Dilovası Devlet Hastanesi Başhekimi Ömer Naci Yılmaz’ın da yer aldığı yemek, The NESS Otel’de yoğun katılımla gerçekleşti.


TUNÇ: Burada Olmak Birlik ve Beraberliğimizin Bir Ürünü..


Başhekim Tunç, gecede gerçekleştirdiği konuşmasında şunları söyledi: " Burada bulunmamız birlik ve beraberliğimizin bir ürünü. İnsanı insan yapan bütün değerleri koruyan, doğuştan gelen hak olarak kabul edilen sağlığın neferleri olarak işimiz gerçekten çok zor. Bi nebze bu yolda emek harcayan hekimlerimizin yüzünü güldürebilmekti amacımız. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.’’ diyerek sözlerini tamamladı.

Konuklar, müzik eşliğinde keyifli bir akşam geçirdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.