Körfez Belediyesi Çim Halı Tesisleri’nde devam eden Full Medya 13. Altın Kiraz Dostluk Futbol Turnuvası’nda, maçları izlemeye gelen Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan için anlamlı bir sürpriz yapıldı. Turnuvanın 11. gününde düzenlenen etkinlikte, Kaplan’ın doğum günü dolayısıyla sürpriz bir kutlama organize edildi.
YALNIZ BIRAKMADILAR
Kutlama turnuva organizatörü Metin Özkan ve koordinatör Mitat Atalay öncülüğünde, takımların yöneticileri ve gazetecilerin katılımıyla gerçekleşti. Etkinlikte ayrıca Körfez Kent Konseyi Başkanı Ahmet Önal ve Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk de yer aldı. Gazeteci Burhan Yarar’ın da katıldığı doğum günü kutlaması, samimi ve sıcak bir ortamda geçti.
BİRLİK RUHU PEKİŞTİ
Cemiyet Başkanı Cemal Kaplan, bu sürpriz karşısında duyduğu memnuniyeti ifade ederken, sporun ve dostluğun önemine vurgu yaptı. Turnuva katılımcıları, böyle özel bir günde başkanlarına olan desteklerini göstererek, organizasyonun dostluk ve birlik ruhunu pekiştirdi. Full Medya 13. Altın Kiraz Dostluk Futbol Turnuvası, sadece sportif mücadeleleriyle değil, aynı zamanda dostluk ve dayanışma etkinlikleriyle de adından söz ettirmeye devam ediyor.