banner2779
banner2752
banner2750

KARADENİZLİLERDEN SÖĞÜT’E SICAK KARŞILAMA

Söğüt dün de Körfez Karadenizliler Derneği yönetiminin konuğu oldu. Dernek başkanı Hasan Yazıcı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte AK Parti İlçe Başkanı Ramazan tuna ile İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak da Söğüt’e eşlik etti.

TUNA’DAN TEŞEKKÜR

Gerçekleşen buluşmada dernek başkanı Yazıcı’nın konukları selamlamasının ardından söz verilen ilçe başkanı Ramazan Tuna, “Karadenizli hemşehrilerimizle bir araya gelmekten dolayı çok mutluyuz. Sizlerin ilgi ve desteğiniz bizleri çok sevindirmiştir. Hepinize bugünkü yakın alakanız dolayısıyla teşekkür ederiz” dedi.

SÖĞÜT İLGİDEN MEMNUN

Daha sonra konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ise, “İçimizden geldiği gibi konuşabilmek, birbirimizi sevmek ve anlayabilmek çok önemlidir. Şükürler olsun ki, hepimiz Körfez ilçemizde bir ve beraber yaşıyoruz. Karadenizli hemşehrilerimizin bizleri bugün sıcak ve samimi bir şekilde karşılamaları gönül birlikteliğimizin de ne kadar güçlü olduğunu ortaya koyuyor” dedi.

ORTAK AKIL VURGUSU

İlçede yapılan ve bundan sonraki süreçte yapılacak olan projelerden de söz eden Başkan Söğüt, “Buradaki gibi özel buluşmalarımızda, düzenlediğimiz halk meclislerimizde milletimizin bizlerle paylaştığı fikir ve önerilerine azami derecede önem veriyoruz. Her platformda ortak aklın önemine vurgu yapıyoruz. Hizmetlerimiz de bu ortak akıl sonucunda ortaya çıkıyor ve Körfezliler bu yapıyı fazlasıyla benimsiyor. Hepinize bir kez daha bu sıcak karşılamanız dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751