banner3047

Karamürsel Saadet Ereğli'de Halkla Buluştu.

Başkan ve Yönetimi geçtiğimiz haftalarda Kızderbent  ve Dereköy Mahallelerini ziyaret ederek mahallelinin sıkıntılarını dinleyerek çözüm önerilerini aktarmıştı bu hafta ise Ereğli mahallesinde halka buluştu ve kahvehaneleri ziyaret etti.

Başkan Sağlam, Amacımız Karamürsel’imizin Ereğli’mizin Sorunlarını Çözmek*

Karamürsel’imizde her mahalleye ulaşmaya çalışıyoruz ve dertlerini dinliyoruz bu hafta ise siz kıymetli hemşehrilerimizle Ereğli’de bir araya geldik. Ereğli balıkçılığın yoğunlukta yapıldığı bir mahallemiz, ancak gerekli değeri görüyor mu? Mahallemizin gelişimde yerel yönetim aktif rol oynuyor mu? Mahalle halkıyla koordineli çalışılıyor mu? Bizler bu konuda Ereğli hemşehrilerimizin görüşlerini alıyoruz. Tabii bu konuda yetersizlik söz konusu olduğu ortadadır.  

Lakin Milli Görüş kadroları iş başına geldiğinde bu soruları sormaya dahi gerek kalmadan Ereğli’nin hızla değişip dönüştüğüne şahitlik edeceksiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.