KENT KONSEYİ YÖNETİMİ’NDEN KOCAELİ KENT KONSEYİ’NE ZİYARET

Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Adnan Uyar, Genel Sekreter Gültekin Görüm, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri Tolga Ok, Yusuf Erenkaya, Çetin Gürol, Nesrin Atar, Işıl Bozca ve Halil Atay, Necmi Bulut’u makamında ziyaret ederek “Hayırlı olsun” dileklerini ilettiler. Hoş ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Kent Konseyi Yönetim Kurulu üyeleri ve KOTO Başkanı Necmi Bulut kent ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundular.

“KOTO İLİMİZ İÇİN ÖNEMLİ BİR DEĞER”

Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Uyar, Sayın Başkanımızı tebrik ediyor ve güven tazelediği görevinde başarılar diliyorum. Kocaeli Kent Konseyi olarak sürekli iletişim halinde olduğumuz ve bir dönem yönetim kurulumuzda temsil edilen KOTO’ya ve Başkanımıza destek olmaya devam edeceğiz. Necmi Bulut KOTO’nun zor zamanlarında gelerek yeniden değer kazanmasını sağladı ve sağlamaya devam edecektir. Kocaeli Türkiye sanayisinin önemli bir yüzdesini oluşturuyor. Bu nedenle Kocaeli demek her şeyden önce sanayi demek. Bu başarının ve yüksek oranın sağlanmasında Kocaeli Sanayi Odası kadar Kocaeli Ticaret Odasının da katkısı var. Organları ve yönetim kuruluyla etkin projeler üretecek ve yeniliklere imza atacak bir Koto var karşımızda. Kendim ve yönetim kurulum adına tekrar tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.” dedi.

BULUT TEŞEKKÜR ETTİ

Uyar’ın ardından konuşan KOTO Başkanı Necmi Bulut ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Düşünceleriniz için çok teşekkür ederim, bundan sonraki süreçte de aynı bakış açısıyla sürekli yardımlaşarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.