Kizirnos Şenlikleri Renkli  Görüntülere Sahne Oldu

17 Eylül Pazar günü, Sakarya Kaynarca Uzak Kışla Köyünde düzenlenen şenliğe büyük ilgi gösterildi.

SÖĞÜT VE OKUTAN DA KATILDI

Dernek başkanı akyıldız ve yönetiminin ev sahipliğindeki etkinliğe katılanlar arasında Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, Trabzon derneklerinden temsilciler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

KALABALIK SEVİNDİRDİ

Etkinlikte konuşan ve katılan herkese, kendilerini böylesine bir etkinlikte yalnız bırakmadıkları için teşekkür eden dernek başkanı Şaban Akyıldız, “Bu sene ilk kez düzenlediğimiz ve gelecek yıllarda geleneksel olarak tekrarlamayı amaçladığımız Kizirnos Yayla Şenliklerimizde böylesine bir kalabalığı görmek hepimizi çok sevindirdi.

BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ

Böylesine coşkulu bir kalabalık karşısında bulunmaktan dolayı derneğimizin başkan ve yönetim kurulu olarak son derece gururluyuz. Katılım için tüm dostlarımıza, bizleri yalnız bırakmayan protokol mensuplarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Bu arada Trabzon Araklı Kayacık KöyüYardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği 1. Kizirnos Yayla Şenliklerinde Serkan Sevdekar, Yılmaz Kasapoğlu, Zeynep Birinci, Fikri Erdoğan, Emirhan Erdoğan, Gökhan Metin ve Rahmi Aydın gibi yerel ve ulusal sanatçılar sahne aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.