Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’u da Davet Ettiler

Kocaeli Karslılar Derneği, görkemli bir programa imza atmaya hazırlanıyor

Buna göre derneğin öncülüğünde düzenlenecek olan programla, Kars’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü kutlanacak. Körfez Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan bu görkemli programa kent protokolünün de büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

DOLU DOLU PROGRAM

Aynı zamanda Körfez Kent Konseyi Sivil Toplum Örgütlerinden sorumlu Başkan yardımcısıda olan Dernek başkanı Alican Kazgan ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan programda slayt gösterisi, yöresel halk oyunları ve yöresel aşıkların gösterileri ile yine Kars yöresine ait türküyerin türküleri seslendirecek olan sanatçıların konserleri yer alacak.

VALİ’Yİ DAVET ETTİLER

Öte yandan Başkan Alican Kazgan ile yönetiminin etkinlik öncesindeki davet turu devam ediyor. Yönetim kurulu son olarak Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ile bir araya gelerek kendisini kurtuluş programına davet etti. Vali Yavuz, Karslılara ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederken, program uygun olması durumunda törende yer almak istediğini dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.