KÖRFEZ ATATÜRK ANADOLU LİSESİNDEN DUYGU DOLU MÜZİK DİNLETİSİ


Salonda ayakta dahi izlemeye yer kalmayınca çok sayıda izleyici konseri koridorda takip etmek zorunda kaldı. Hülya Eker yönetiminde öğrencilerin solo ve koro olarak seslendirdiği parçalar izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. Konsere katılanların arasında bulunan, Körfez İlçe Milli eğitim Müdürü İbrahim Okudan, Üsteğmen Gökhan Güllüoğlu ve birçok seçkin izleyici müzik hasretini giderdi.

Konser gelirinden TSK Dayanışma Vakfına bağış yapıldı. Okul Müdür Vekili Harun Künü konser gelirinden TSK Dayanışma Vakfına yapılan bağışın temsili dekontunu Üsteğmen Gökhan Güllüoğlu’na takdim etti. Güllüoğlu, yapılan çalışmadan dolayı emeği geçenlere teşekkür ederek duyduğu memnuniyeti dile getirdi. TSK’nın en önemli moral kaynağının halkın desteği olduğunu dile getirdi. Okul Müdür Vekili Harun Künü okul olarak her zaman TSK’nın yanında yer aldıklarını belirtti.  

Müzik öğretmeni Hülya EKER’in hazırladığı müzik dinletisinde öğrencinin yeteneklerini, sahne deyimlerini koro ve solo şarkılarla geliştirirken veli, öğrenci ve öğretmenler yıllarca hafızalarından silemeyecekleri duygu dolu bir gece yaşadılar.

Okul Müdürü Vekili Harun Künü, düzenlenen başarılı müzik dinletisi nedeniyle Müzik Öğretmeni Hülya EKER ve öğrencileri tebrik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.