Körfez Belediyesi’nde İMZALAR ATILDI

 

Körfez Belediyesi tarafından yapılan promosyon ihalesinde en yüksek teklifi veren Vakıfbank ile 3 yıllık sözleşme yapıldı. Belediye işçi ve memurlarının, Vakıfbank ile daha önce yapılan maaş ödeme sözleşmesinin bitiminin ardından, yeniden anlaşma sağlandı.

İMZALAR ATILDI

Protokol imza törenine; Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Başkan Yardımcısı Selattin Kabadayıoğlu, Vakıfbank İzmit Bölge Müdürü Ahmet Yılmaz ve Vakıfbank Körfez Şube Müdürü Candoğan Doğan katıldı. Sözleşme doğrultusunda; İşçilere ve memurlara, 1.760 lira promosyon parası ödenecek.

3 YILLIK ANLAŞMA

İmzaların atılması sonrası konuşan Başkan Baran, “Vakıfbank en yüksek teklifi verdi ve 3 yıl süreyle anlaşma sağlandı. İhalede emeği geçen ekibimize ve Vakıfbank yetkililerine teşekkür ediyorum. Promosyon çalışanlarımıza hayırlı olması temennisinde bulunuyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.