Körfez Belediyesi’ne ‘e-İnsan’ Teşekkürü

Körfez Belediyesi, Ulusal Staj Programı kapsamında öğrencilere sağladığı destek ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Ankara’da düzenlenen programda yer aldı. Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından hazırlanan "e-İnsan" programının tanıtım törenine Körfez Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Cevriye Gündoğdu ve beraberindeki heyet katıldı.

PROGRAMA KATILDILAR

Körfez Belediyesi olarak, Başkan Şener Söğüt’ün Ulusal Staj Programı’na verdiği destek doğrultusunda 85 üniversite öğrencisine staj imkanı sağladıklarını belirten Gündoğdu, bundan sonra aynı uygulamanın da devam edeceğini belirtti.Gündoğdu yaz stajları için ödenen asgari ücretin yüzde 30'una tekabül eden rakamın asgari ücret seviyesine yükseltildiğini belirterek, staj imkanından yararlanmak isteyen gençlerin Ulusal Staj Programı internet sitesi üzerinden kayıt yaptırabileceklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.