Körfez'de Aile Dehşeti: 2 Ölü 1 Yaralı!...

Aynı tabanca ile intihar eden Turan K. ve eşi olay yerinde yaşamını yitirirken kızları ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre bir süredir boşanma aşamasında olduğu eşinin ikamet ettiği Körfez Çamlıtepe Mahallesi Sezer Sokaktaki eve gelen tır şoförlüğü yaptığı öğrenilen Turan K. (55) eşi Güler K.  ile tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından Turan K. üzerindeki tabanca ile eşi Güler K.'ya ateş etti. Bu esnada evde olan kızları Elif K. babasını engellemek isterken Turan K. kızını bacağından vurdu. Turan K. daha sonra aynı tabanca ile intihar ederek yaşamına son verdi. Evden gelen silah sesleri üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

KIZINI BACAĞINDAN YARALANDI 

Olay yerine gelen ekiplerce yaralı haldeki Elif K. ambulansla Derince Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Turan ve Güler K.'nın yaşamlarını yitirdiği tespit edildi. Cumhuriyet Savcısı ve polis ekiplerinin olay yerinde yaptıkları inceleme işlemlerinin ardından çiftin cenazeleri otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Acı haberi alarak olay yerine gelen çiftin yakınları sinir krizleri geçirirken polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.