Körfez Zabıtası’ndan Fırın Ve Pazar Denetimi

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler ilk olarak, Körfez’de hizmet veren fırınların, sağlık koşulları başta olmak üzere gramaj, hijyen, baca ve ruhsat kontrollerini gerçekleştirdi. Fırınların yanı sıra pazar yerlerinde de denetim yapan Zabıta ekipleri, vatandaşların alışverişlerini gönül rahatlığıyla yapabileceğini ifade etti.

DENETİMLER DEVAM EDECEK

Körfezlilerin sağlığına önem verdiklerini belirten Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, denetim ve kontrollerin önümüzdeki süreçte devam edeceğini belirterek,“Çeşitli sektörlere ait işletmeleri denetim altında tutuyoruz. Maksadımız vatandaşlarımızın sağlıklı gıdaya ulaşmalarını temin etmek. Fırın ve Pazar yerlerinin yanı sıra gıda imal eden ve satan işletmelere yönelik denetimlerimiz devam edecek” dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.