KÖRFEZ’DE KURTULUŞ ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

31 Mart yerel seçim sürecinde AK Parti’den Körfez Belediye Başkanlığına aday adayı olan, ancak parti genel merkezinin adaylık tercihini mevcut belediye başkanı Şener Söğüt’ten yana kullanması sonrasında ilçede bağımsız adaylığını ilan eden başarılı iş insanı Muhammet Kurtuluş, yakın çevresi ile yaptığı görüşmelerin ardından adaylığını çektiğini ilan etti.

“ADAYLIKTAN ÇEKİLİYORUM”

Konu hakkındaki yöneltilen sorulara yanıt veren iş insanı Kurtuluş, “Bizim için bir adaylık serüveni vardı. Açıkçası gelen tepkilerden olumlu bir sonucun çıkabileceğini de görüyordum. Ancak Sayın Cumhurbaşkanımızın telkinleri dolayısıyla Bağımsız Körfez Belediye Başkan adaylığından çekildiğimi belirtmek istiyorum. Her şeyin Körfez halkımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.