Körfez’de Murteza Özün Saha çalışmalarını devam ettiriyor
 MHP’de, aday adayları baş vurularını tamamlarken, Körfez’den aday adayı olan Murteza Özün, sıralama yapılmasını beklemeden seçim çalışmalarına başladı ve sahaya yaydığı yaydığı çalışmalarına hız verdi.

Vatandaşlarla ve esnafla yaptığı çalışmaları ilçedeki odalarla sürdüren Murteza Özün, esnafın sesi olacağını söyledikten sonra, bu kez de Körfez Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Karadeniz ile görüştü. Murteza Özün, ziyaret ettiği Ali Karadeniz ile şoför esnafının sorunları üzerine görüşme yaptı.

Ali Karadeniz, şoför esnafının vergi, cezalar ve benzeri giderler nedeniyle zor günler yaşadığını ve sorunların da arttığını söyledi. Karadeniz, bir an önce önlemler alınması ve taşıyıcı şoför esnafı ile toplu taşıma esnafının üzerindeki yükün kaldırılması gerektiğini söyledi.

Murteza Özün, kendisinin de esnaf olduğunu ve bu fırsatı elde ederse mecliste esnafın sesi olacağını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.