Körfez'de randevu Saati Anlaşmazlığı
 İddiaya göre bir mahalle sakini gurup adına Başkan İsmail Baran'dan saat 11.30 için randevu aldı. Kalabalık saat 14.00 olarak randevu saatini beklerken 11.30 da vatandaşları bekleyen İsmail Baran gelen olmayınca program gereği İzmit’e gitti.

 

Randevu saatini 14.00 olarak bilen gurup belediyeye geldiğinde kendilerini Zabıta Müdürü Mehmet Gökkaya karşıladı.  Gökkaya durumu anlattı  ve başkanın kendilerini bekledikten sonra ayrıldığını belki ileriki bir tarihte de randevu verebileceğini söyledi.  Bunun üzerine grup başkan yardımcısı Selahattin Kabadayıoğlu ile görüştü ve sorunlarını anlattılar.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2352

banner2670

banner2680