Körfez’e İki Büyük Meydan Müjdesi

Değerlendiriliyor. Sözleşme imzalanırsa hemen çalışma başlayacak.

İKİ YENİ MEYDAN

Yarımca Kent Meydanı dışında Tütünçiftlik’te de bir kent meydanı yapacağız. İhale sürecini başlattık. Ağadere Caddemizin alt tarafındaki alan. Orada bizim bir binamız var. Kent Konseyi’ne tahsis ettiğimiz bina da var. Orayı meydan yapacağız” ifadelerini kullandı.

İMES YOLU BÜYÜK İHTİYAÇTI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Etabı tamamlanan İlimtepe yolunun 2. Etabı için de ihale günü beklendiğini belirten Başkan Söğüt, “Körfez’den İlimtepe’ye kesintisiz ulaşımı sağlamış olacağız. İMES Yolu içinde ihale yapıldı. Bu gerçek anlamda kentin beklediği projelerden biriydi. Büyük de ihtiyaçtı.

KESİNTİSİZ ULAŞIM OLACAK

Kaşkaldere Yolu için de hazırlıklar tamamlandı. Vatandaşlarımız Derince’den gelirken 95 Evler Kavşağı’na geldiğinde bölünmüş yola girecek ve TEM’e kadar devam edecek. Abdulhamit Han Caddesi’nin trafik yükünü kaldırmış ol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.