Körfez’e modern  spor kompleksi
 

 

Körfez’de spora yaptığı yatırımların meyvesini madalyalar ile toplayan Körfez Belediyesi, yeni spor komplekslerinin inşaatı için de düğmeye bastı

 

Körfez’de çocuklara ve gençlere spor sevgisini, bilincini kazandırmak ve spor yapma alışkanlığını yaygınlaştırmak amacıyla başlatılan çalışmalar meyvesini verirken, ‘Spor’un Başkenti Körfez’ sloganına yakışan spor kompleksleri tek tek hayata geçiyor. Güney Mahallesi’nde yapılacak spor salonu ve gençlik merkezi için hazırlanan proje Bakanlık’tan gelecek proje onayı sonrası hemen başlayacak.

ÇALIŞMALAR HIZLANDI

Körfez Belediye Meclisi’nin mayıs ayı toplantısında diğer spor projeleri; İlimtepe, Çamlıtepe ve Güney Mahallesi Kaşkaldere Spor Kompleksi yapımı için Büyükşehir Belediyesi ile protokol yapmak ve ortak proje üretmek için Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a yetki verilmişti. Meclisten yetki verilmesi sonrası Başkan İsmail Baran’ın talimatlarıyla çalışmalar hızlandırıldı ve projeler tek tek hazırlanmaya başlandı.

HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

İçerisinde açık ve kapalı spor sahalarını, kafeterya ve dinlenme salonlarını içiren Çamlıtepe Spor Kompleksi de bu önemli projelerden biri konumunda. Avrupa standartlarına uygun olarak inşa edilecek olan kompleks, tamamlandığında amatör spor kulüplerinin de kullanımına açılacak. Kompleks, içerisinde tenis, basketbol ve voleybol alanları da barındıracak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.