banner3143
banner3164
banner3047

Körfez’in Köylerine Parke Taşı Döşeniyor

Büyükşehir Belediyesi, “Mutlu Şehir Kocaeli” vizyonu doğrultusunda kırsal mahallere de önemli hizmetler götürüyor. Köylerde bozuk yol bırakmayan Büyükşehir, Körfez ilçesinin kırsal mahalleri Körfez Sipahiler ve Demirciler’in yollarını kilitli parke taşıyla yeniliyor.

 

İKİ MAHALLEDE PARKE YOL YAPIMI

Yaya ve araç trafiğini daha rahat ve güvenli hale getirmek için ulaşım altyapısına büyük önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde girilmedik sokak, yapılmadık yol bırakmıyor. Bu kapsamda çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Körfez ilçesi Sipahiler ve Demirciler Mahallerinde altyapı çalışmalarından dolayı bozulan köy yollarının yenileme çalışmasını gerçekleştiriyor. Çalışma dâhilinde Sipahiler Mahallesi’nde 4 bin 500 metrekarelik parke yol imalatı tamamlanırken, Demirciler Mahallesi’ndeki 3 bin metrekarelik parke yol imalatında da çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir, altyapı çalışmalarından dolayı yolları bozulan kırsal mahallelerin üstyapı çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner3158

banner3159

banner3160

banner3161

banner3162

banner3163

banner3144

banner3145

banner3146

banner3147

banner3148

banner3149

banner3150

banner3151

banner3152

banner3153

banner3154

banner3155

banner3156

banner3157