Korkmaz’dan Vefa ziyaretleri
 AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, İzmit İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi programları kapsamında partide görev yapan eski yöneticileri ziyaret etti.

AK Parti teşkilat içinde birlik ve beraberliğini sağlam tutarken aynı zamanda partide görev yapan eski isimleri de unutmuyor. Bu kapsamda İlk olarak AK Parti eski Saraybahçe Kurucu Belde Başkanı Nuri Erturan’ı ziyaret eden Başkan Korkmaz ve beraberindekiler sırasıyla, eski Meclis Üyesi İsmail Gündaş ve Kurucu İlçe Yöneticisi Rıfat Usta’yı ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaretlerde, Gençlik Kolları Başkanı Enes Akbal, Başkan Yardımcıları Hayrettin Arıcan, Çağlayan Duman ve İlçe Yöneticisi Mazharettin Yıldız yer aldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.