Kumlu Kreş’in minikleri Asker ve hemşire oldu, şehitleri andı
 Körfez ve Derince’de faaliyet gösteren Özel Kumlu Eğitim Kurumları’na bağlı Kumlu Kreşi, Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılını asker, hemşire olarak andılar.

Yaptığı etkinliklerle adından sık sık söz ettiren Kumlu Kreşi minikleri, bu kez çok anlamlı bir anmaya imza attılar. Çanakkale Zaferi’nin 100. Kutlama ve Şehitleri anma etkinliği kapsamında, kreşte düzenlenen etkinlikte, önce hazırlanan şiirler okundu ve günün anlamını yansıtan konuşmalar yapıldı. Çanakkale zaferi ile ilgili anıların anlatılmasından sonra, minik öğrenciler asker ve hemşire oldular, o gün yaşanan olayları yansıttılar.

Velilerin de beğeniyle izlediği gösterilerde, canlandırma yapan minikler alkışlandılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2352