Kusachi DER-MEK Yeni Döneme Hazır

KURSİYERLERDEN YOĞUN İLGİ

Derince Belediyesi’nin İlçe Halk Eğitim Merkezi ile birlikte eğitime yönelik projeler kapsamında düzenlediği Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları’na (DER-MEK) yeni dönem öncesi kayıtlar sürerken, vatandaşların da yoğun ilgisi söz konusu. 11 Eylül tarihinde DER-MEK’te başlayan kayıt süreci 22 Eylül’de sona erecek ve ardından yeni eğitim dönemi start alacak. Bu yıl 6 ayrı kurs merkezinde hizmet verecek olan DER-MEK ailesinin en yoğun ilgi gören merkezlerinden birisi de Kusachi

15 BRANŞ, 500 KURSİYER

Dumlupınar Mahallesi’nde hizmet veren Kusachi DER-MEK binasında yeni dönem öncesi hazırlıklar tamamlandı. Kurs merkezinin yenilendiği ve bakımdan geçtiği Kusachi’de bu dönem 15 ayrı branşta vatandaşlara ücretsiz eğitim verilecek. Yaklaşık 500 kursiyerin katılımıyla gerçekleşecek olan Kusachi’deki eğitimlerde bu yıl dikiş, mefruşat, el nakışı, iğne oyası, örgü, ahşap boyama, resim, seramik, çini, yemek / pasta yapımı, çanta yapımı, kuaförlük, takı tasarım, filografi, epoksi ve ahşap yakma kursları açılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.