Kuyumcu Hasan Gür’den haber  Var
 Has Anadolu Kuyumculuk isimli iş yerini işletirken iflas eden Kuyumcu Hasan Gür, bir açıklama yaparak borçlu olduğu kişilerden sabırlı olmalarını istedi.


 Has Anadolu Kuyumculuk isimli iş yerini işletirken iflas eden Kuyumcu Hasan Gür, bir açıklama yaparak borçlu olduğu kimselere 'sabır' dedi. Herkesin borcunu ödeyeceğini söyleyen Gür, 'Ben içeri girersem borcumu ödeyemem' dedi. Gür'ün açıklaması şu şekilde: "Şu an maddi durumum yok. Maddi durumum düzeldiğinde  herkesin parasını ödeyeceğim.. Boşuna ne beni ne de kendinizi bunaltmayın. Halden anlayana sabredene, hakkını ödeyeceğim. Allah niyetimi biliyor. Ben çalışıp borçlarımı ödeyeceğim. Fakat zamana ihtiyacım var.  Şu anda şikayet edenlerle uğraşmaktayım. Ceza almamaya, içeri girmemeye çalışıyorum. Zaten içeri girersem şikayet edenlerin parasını kimden alacaklar? Borçlu olduğum kişiler o zaman kimden akıl almışlarsa onlardan paralarını alırlar.  Ben şikayet etmeyenlerin parasını ödeyeceğim öncelikle. Sabır. sabır. sabır. Başka hiç bir sermayem yok. Sabreden parasını alacak. Biz hiç kimsenin hakkını yemeyiz. Yeter ki durumum müsaitleşsin."dedi. 

Hasan Gür, bu açıklaması ile mahkemeye baş vuruda bulunan ve alacaklarını kanuni yolla tahsil etmeye çalışanlara da, bu gayretlerinden vaz geçerek, sabırla beklemelerini öneriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.