MHP Körfez lokma dağıttı
 MHP Körfez İlçe Teşkilatı, rahmetli Alparslan Türkeş adına Kur’an okutarak, 250 tabak lokma dağıttı. Sokakta da lokma dağıtımını devam eden partinin etkinliğine aday adayları da katıldı.

Rahmetli Genel Başkan Alparslan Türkeş adına okutulan Kur’an Tilavetine, parti ilçe yönetiminin yanı sıra, Milletvekili aday adayları, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Teşkilat binasında düzenlenen etkinlikte, Belediye Meclis Üyesi Eyüp Öztürk Kur’an okudu.

Kur’an tilavetinden sonra gelen konuklara ve partililere lokum dağıtıldı ve dökülen lokmalar ikram edildi. Yaklaşık 250 kase olarak hazırlanan lokmalar, daha sonra sokağa indirildi ve vatandaşlara ikram edildi. İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve Milletvekili aday adayları Gürbüz Aslan, Oktay Yaşar, Murteza Özün, Tuğrul Caddesi’ndeki esnafa da lokma dağıttılar.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.