Mayıs ayındaki cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinin ardından yapılan genel kurulda delegasyonun büyük desteği ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Körfez İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Av. Doğan Bekiroğlu, yönetimi ile birlikte ilçe genelindeki teşkilatlanma faaliyetlerine ağırlık vermeye başladı.
İKİ KÖYE ATAMA
Tüm mahallelerde ve köylerde mutlaka temsilci bulundurmak isteyen ve bu doğrultuda çalışmalarını hızlandıran ilçe başkanı Bekiroğlu, Körfez’in kırsal bölgelerinde iki yeni atama gerçekleştirdi. Belirlenen yeni temsilcilere atama ve yetke belgeleri ilçe binasında düzenlenen törenle verildi.
YENİ BAŞKANLARA BAŞARILAR DİLEDİ
Buna göre, MHP’nin Körfez Himmetli Köyü Temsilciliğine Burak Güzel’in, Cuma Köyü Temsilciliğine de Cihan Karay’ın atandığı açıklandı. Yeni temsilcilerle parti binasında bir araya gelen ilçe başkanı Doğan Bekiroğlu, “Yeni temsilcilerimiz Burak bey ve Cihan beye görevleri hayırlı olsun. Kendilerinin partimiz adına önemli hizmetlerde bulunacaklarına inanıyor ve başarılar diliyoruz” dedi.