MHP Körfez’de Meclise  Bir Aday Adayı Daha Çıktı

İlçe teşkilatında son olarak Resul Perktaş isimli partili, dün düzenlenen törenle partisinden Körfez Belediyesi Meclis Üyeliği için aday adaylığı müracaatında bulundu.

“YENİ BİR ZAFER İÇİN YOLA ÇIKTIK”

Parti binasında düzenlenen törenle başvurusunu yapan Resul Perktaş, dosyasını MHP Körfez İlçe Başkanı Av. Doğan Bekiroğlu’na teslim etti. Törende konuşan Perktaş, “Türkiye çok önemli bir seçime giriyor. Bizler MHP’liler olarak Cumhur İttifakı çatısı altında yeni bir seçim zaferine daha imza atmaya hazırlanıyoruz” diye konuştu.

BEKİROĞLU TEBRİK ETTİ

Daha sonra konuşan ilçe başkanı Bekiroğlu ise “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalle idareler seçimi nedeniyle meclis üyesi aday adayı başvurularımız tüm hızıyla devam ediyor. Geçmiş dönemlerde ilçe yönetimimizde yer alan, mahalle başkanlığı görevinde bulunan Resul Perktaş da başvuru dosyasını teslim etti, hayırlı olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.