MHP Körfez’de Topuz  Yeniden Aday Adayı

Bu kapsamda partide en hareketli teşkilatlardan biri de Körfez İlçe olarak dikkat çekiyor. Hemen her gün yeni isimlerin partiye kazandırıldığı MHP Körfez’de meclis üyelikleri için de resmi başvurular alınıyor.

TOPUZ YENİDEN GÖREVE TALİP OLDU

Son olarak partide son beş yıldır partisinden Körfez Belediyesi Meclis Üyesi olan Ahmet Topuz da beraberindeki destekçileri ile birlikte ilçe binasına giderek yeni dönem meclis üyeliği için yeniden aday adaylığını ilan etti. Aday adaylığı ile ilgili olarak açıklama yapan meclis üyesi Topuz, şu ifadeleri kullandı:

PARTİLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

“Mensubu olmaktan her zaman onur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi Körfez İlçe Teşkilatıma meclis üyesi aday adaylığı başvurumu teslim ettim. Adaylık başvurum dolayısıyla yanımda olan tüm dava arkadaşlarıma, dostlarıma, aileme, Kocaeli Tokatlılar Federasyonu yönetim kuruluna ve ilçe teşkilatıma, ilçe başkanım Doğan Bekiroğlu’na teşekkür ederim.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.