Milletvekili Çakır, Son  Kitabını Çelik’e Hediye Etti

Çakır, bir araya geldiği ya da ziyaretine gelen partililere ve dostlarına kitabını imzalayarak hediye ediyor. Son olarak Körfez Belediye Meclisinin AK Partili üyelerinden Nebahat Çelik ile bir araya geçen milletvekili Çakır, kendisine kitabını hediye etti.

ÇELİK TEŞEKKÜR ETTİ

Buluşma sonrasında konuşan meclis üyesi Çelik, “Hem TBMM’de davamız için mücadelesini sürdüren hem de kıymetli vakitlerini tarihin sayfalarına tecrübelerini nakşederek geçiren değerli milletvekilimiz Sami Çakır’ın yeni kitabı hayırlı uğurlu olsun. İstifade etmemiz için bizlere eserini hediye ettiği için kendilerine teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız ile yürüdüğümüz bu çetin dava yolunda vekilimizin kaleminin keskin olmasını diliyorum” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.