Milletvekili Yaman, Yarının Türkiye’si çok daha güçlü olacak

“Türkiye’de yeni bir dönem başladı”

16 Nisan tarihinde gerçekleşen halk oylamasının ardından AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, İlçe Teşkilatlarını ziyaret ederek seçim süreci ile ilgili istişarede bulunuyor. AK Parti Derince İlçe Teşkilatı’nda gerçekleşen buluşmada ise AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ve Cemil Yaman, ilçe yöneticileri ile bir araya geldi. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ve AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin’in de katıldığı toplantıda referandum süreci ile ilgili değerlendirmeler yapıldı. İlçe Değerlendirme Toplantısı’nda ilk konuşmayı yapan isim olan İlçe Başkanı İbrahim Şirin, “Tüm teşkilat yöneticilerimize seçim süreci boyunca yaptıkları çalışmalar nedeniyle teşekkür ediyorum. Derince teşkilatları olarak referandum süreci boyunca çok emek harcandı. Gittiğimiz her yerde ‘Evet’in ülkemizin geleceğine yönelik getireceği kazanımları aktardık ve çok şükür sonunda bunun karşılığını aldık. Artık Türkiye’de yeni bir dönem başladı ve yeni bir yönetim sistemimiz olacak” dedi.

 

“Mücadelemiz asıl şimdi başlıyor”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır yaptığı konuşmada, “16 Nisan’da karşılaştığımız sonuç takdir edici. Artık Türkiye eski sistemde yoluna devam etmeyecek. Türkiye bundan sonra yeni bir sistemle yoluna devam edecek. Bundan sonra bu anayasa ülkemizin yüzde yüzünün anayasasıdır. Bu sonuç için tüm milletimize teşekkür ediyoruz. Neticeye varırken belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, teşkilatlarımız çok emek harcadı. Hep birlikte bir takım ruhuyla elde edilen bir başarı. Bir bütün olarak baktığımızda halkın tercihini yerine getirdiğimiz için gururluyuz. Biz 15 yıllık bir sürecin ardından tarihi dönüşüme imza attık. Bu yüzden ciddi bir mutluluk duymamız lazım. Bu ekip tarihi değişime taraf olmuş ve bunu gerçekleştirmiştir. Mücadelemiz asıl şimdi başlıyor. Bugünden sonra da 2019’daki seçimler için yine her zamanki gibi çok çalışmalıyız” dedi.

 

“Halk her zaman doğru olanı yapmıştır”

Programda son konuşmayı yapan isim ise AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman oldu. Sözlerine teşkilat mensuplarına teşekkür ederek başlayan Yaman, “16 Nisan’ın ardından artık yeni bir sistem değişikliğine gidiyoruz. Yarının Türkiye’si artık çok daha güçlü olacak. Referandum süreci boyunca bu değişimde emeği geçen tüm teşkilatlarımıza, ilçe başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Disiplinli, dikkatli ve çok güzel bir çalışma yürüttünüz. Seçimin kazananı aziz milletimiz olmuştur. Halkımız bir tercih yaptı ve ‘Evet’ diyerek sistem değişikliğini kabul etti. Halk her zaman doğru olanı yapmıştır.

Bugün artık evet veya hayır diyen yoktur, Türkiye Cumhuriyeti vardır. Bugünden sonra saflarımızı daha da sıklaştırarak yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi. Derince İlçe Değerlendirme Toplantısı, Yaman’ın konuşmasının ardından teşkilat mensuplarınca yapılan değerlendirmelerle devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.