Müdür Kurt, Okul Turuna Çıktı

Bazı ziyaretlerine Kaymakam Uğur Kalkar’la birlikte giden Müdür Sergülen Kurt, bazılarına ise bizzat katılıyor. Kurt’un bu hafta yapılan ilk ziyareti Orhangazi Anadolu Lisesi oldu. Burada okulda gerçekleşen bayrak törenine katılan Kurt, daha sonraki bölümde Kaymakam Kalkar ile birlikte okulda tur attı ve öğrenciler ile okul öğretmenlerini selamları.

SINIFLARI DOLAŞTI

Buradaki programın ardından 100. Yıl Atatürk İlkokulu’na giden ve eğitim kurumlarına yönelik ziyaretlerini sürdüren müdür Sergülen Kurt, son olarak Kirazlıyalı Tevfik Fikret İlkokulu ve Ortaokulu’na gitti. Kurt, her iki okulda da sınıfları gezerek öğrencileri selamlayan ve kendilerinden beklentilerini anlattı.

YENİ MÜDÜRÜ KUTLADI

Bu arada Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülent Kurt, Kirazlıyalı Tevfik Fikret İlkokulu ve Ortaokulu’ne yapılan ziyareti sırasında öğrencileri ve öğretmenleri selamlamasının yanı sıra kuruma yeni atanan okul müdürü Mehmet Bahri Toksagül’e görevinde başarılar diledi ve vazifesinin kendisine ve kuruma hayırlı olması temennisinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.