Muhammet Hamarat Oğlunu Evlendirdi

Geçmiş yıllarda AK Parti’de önemli görevler üstlenen ve teşkilat çevreleri tarafından oldukça sevilen Muhammet Hamarat’ın oğlu Serhat, Parlak ailesinin güzel kızları Seher ile düzenlenen düğün merasimi ile evlendi.

YALNIZ BIRAKMADILAR

Körfez Yarımca Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve kent protokolünün seçkin üyelerinin katıldığı düğünde; önceki dönem Başbakan Yardımcısı ve Kocaeli eski Milletvekili Fikri Işık, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti MKYK Üyesi İlyas Şeker, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, MHK eski Başkanı Mustafa Çulcu, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, belediye başkan yardımcısı Osman Yurt, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Sarıgül, İYİ Parti Körfez Belediye Başkan adayı Azim Cihat Hatipoğlu, AK Parti Körfez Belediye Başkan aday adaylarından Alim Erdemir, Sinan Barış Kaya, Mete Bilgin, Halil Küçük , Muhammet Kurtuluş, AK Parti’nin eski il başkanlarından Av. Abdullah Eryarsoy, Körfez Belediyesi Genel Koordinatörü Cengiz Öztürk, AK Parti eski İlçe Başkanı Ramazan Tuna, spor adamı Metin Özkan ve çok sayıda davetli katıldı.

NİKAHI SÖĞÜT KIYDI

Davetlilerin adeta akın ettiği düğünde çiftin nikahını Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt kıydı. Başta Fikri Işık ve İlyas Şeker olmak üzere protokol mensupları da gençlerin bu mutlu günlerin şahitlik etti. Seher ve Serhat’ın bir ömür sürecek mutluluğa “evet” demelerinin ardından belediye başkanı Söğüt, sözü eski Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’a verdi.

BAŞKANA ÖVGÜLER DİZDİ

Işık’ın da sözlerine “Körfez ilçemizin genç, dinamik, çalışkan ve başarılı belediye başkanı Şener Söğüt’e nezaketinden dolayı teşekkür ederim. Gençlerimizin mutluluğuna şahitlik ediyoruz. Kendilerine saadetler diliyorum” dedi ve evlilik cüzdanını ‘Daha iyi sahip çıkıyorlar’ diyerek gelin hanıma takdim etti. Genç çift, nikah işleminin ardından adeta takı yağmuruna tutuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.