Muhtar Öner Oğlunu Evlendiriyor

Muhtar Yusuf Öner ile Ayşe Öner çiftinin oğulları, merhum Hacı Mehmet Öztürk ile Hacı Ali Öner’in yakışıklı torunları Aykut, hayatını Fatma-Mehmet Gicili çiftinin güzel kızları Şirvan ile birleştiriyor.

DÜĞÜN 29 EKİM’DE

Çiftin bir ömür boyu sürecek mutluluğa “evet” diyecekleri düğün merasimleri 29 Ekim Pazar günü Yukarı Hereke Kalıcı Konutlar bölgesindeki Polat Kır Düğün Salonu’nda düzenlenecek. 15.00-22.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan düğüne kent protokolünün de büyük ilgi göstermeleri bekleniyor.

KINA GECESİ 3 GÜN ÖNCE

Düğün öncesindeki gelen konvoyunun Yukarı Hereke Mahallesi Muhtarlığı önünden saat 14.30’da hareket edeceği bildirildi. Genç çiftin kına gecesi 26 Ekim Perşembe akşamı 18.00-22.00 saatleri arasında Yukarı Hereke Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.