Muhtar Yavuz, Dostlarını Güveç Buluşmasında Ağırladı

Muhtar Muammer Yavuz’un köydeki evinde gerçekleşen davete büyük ilgi gösterildi. Güveç buluşmasına katılanlar arasında; AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, başkan yardımcılarından Nurettin Okudan, Zeki Kurtuluş, Türkay Kaya  Körfez Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muhammet Kocakaya,Yukarı Hereke Mahallesi Muhtarı Yusuf Öner,  gazetemizin genel yayın yönetmeni Burhan Yarar, Körfez Belediyesi Muhtarlık Birimi Müdürü Özcan Efe, Körfez ilçenin genç ve başarılı iş insanları; Sönmez İnşaat firmasının sahibi Yılmaz Sönmez ve Atalay İnşaat Ercan Atalay ile Körfez Belediyesi personellerinden Ergün Yazıcı katıldı.

SAMİMİ BULUŞMA

Muhtar Yavuz’un bizzat hazırlayıp pişirdiği ve ikramını yaptığı güveç, konuklar tarafından afiyetle tüketildi. Misafirlerine kendisini kırmayıp davetine icabet ettikleri için teşekkür eten Yavuz, “Sizlerle bir arada olmak çok güzel. Bu tür etkinlikleri sık sık tekrarlayıp bir araya gelmeyi arzuluyoruz. Hepinize çok teşekkür ederim” dedi. Konukları da ikramları ve samimi şekilde ağırlaması dolayısıyla Belen Köyü Muhtarı Muammer Yavuz’a teşekkürlerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.