Muhtar Yusuf Öner, Dillere Destan Bir Düğünle Oğlunu Evlendirdi

Ayşe-Yusuf Öner çiftinin yakışıklı oğulları Oğuz ile Şehriye-Alican Bilmez çiftinin güzel kızları Sedanur’u bu mutlu günlerinde kent protokolü de yalnız bırakmadı. Çiftin düğün merasimi Hereke 17 Ağustos Mahallesi’nde bulunan Polat Kır Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

PROTOKOL AKINI VARDI

Düğüne katılanlar arasında; Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Mehmet Candemir, Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı, Demokrat Parti Körfez İlçe Başkanı Veli Yıldız, AK Parti İl yöneticilerinden Fehmi Yıldız, Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Öztürk, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, Körfez Belediyesi Genel Koordinatörü Cengiz Öztürk, Körfez Belediyesi Özel Kalem Müdürü Zekeriya Çetin, Körfez Belediyesi Muhtarlık Birimi Müdürü Özcan Efe, Kocaeli Meydan Gazetesi sahibi Burhan Yarar, İş İnsanı Yılmaz Sönmez, Kocaeli Körfez Ağrılılar Derneği Başkanı Nurettin Kaplan, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

ÖNER’DEN ÖRENK EV SAHİPLİĞİ

Çiftin nikahlarını Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın kıyarken, kent protokolünden kalabalık bir topluluk da gençlerin mutluluğuna şahitlik etti. Duygusal bir akşam geçiren ve tüm konukları ile yakından ilgilenerek örnek bir ev sahipliği sergileyen Yukarı Hereke Mahallesi Muhtarı Yusuf Öner, düğün merasimlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiğini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817