Murteza Özün, iddialı olarak Hazırlanıyor
 MHP Körfez’in Milletvekili aday adaylarından olan ve İlçe Başkanı Zeki Gürsu’nun da desteğini alan Murteza Özün, aday belirleme ve seçim çalışmalarına iddialı olarak hazırlanıyor.

Tecrübeli bir ekiple hareket eden Murteza Özün, MHP Körfez belediye Başkan adayı Salih Şirin, eski İl yöneticisi Doğan Bekiroğlu, Belediye Meclis Üyesi adayı Cevat Kara ve siyasi ekipten Turgay Özalan bir araya gelerek yapılacak çalışmaları planladılar.

Yapılan planlamanın ilk etabında, aday adaylık açıklamasını yapacak olan Murteza Özün’ün, büyük bir kalabalık eşliğinde ile gitmesi organize edildi. Tecrübeli ekibin, partiye güç katacak çalışmaları da organize edecekleri belirtilirken, Doğan Bekiroğlu son sözün ilçe başkanında olduğunu hatırlatarak, ‘’Bu seçimlerden kesinlikle zaferle çıkmalıyız. Bu nedenle adayın kim olduğu önemli değil, çalışmalarımızı partiye güç katacak şekilde organize ediyoruz. Biz çalışma programını belirleyerek, Başkan Zeki Gürsu’nun onayına sunacağız. İl ve ilçe onayladıktan sonra etkinliği gerçekleştireceğiz’’ dedi.

40x40 seçim çalışmasında köylere ziyarette bulunan ekip, daha sonraki çalışmaları da ilçe ile koordineli olarak belirlenen noktalarda devam ettirecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.