Muşlular’da Kaya Güven Tazeledi

Mevcut Başkan Adem Kaya’nın öncülüğündeki tek liste ile gidilen olağan kongreye dernek üyelerinin yoğun ilgi göstermesi dikkat çekti. Yapılan oylama neticesinde yeniden dernek başkanlığına seçilen ve üyelerin büyük desteğini arkasına alarak yeni döneme başlayan Başkan Adem Kaya, önümüzdeki dönemde Muşlular adına daha aktif olacaklarını dile getirdi.

“HEMŞEHRİLERİMİZLE BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

Hemşehrilerinin varlığının korunması adına büyük çaba içinde olduklarını dile getiren Kaya, “Örfümüzü, adetlerimizi, gelenek ve göreneklerimizi yaşatmak, gelecek nesillere aktarabilmek için özverili bir çalışma içindeyiz. Yeni dönemde yönetim kurulumuzla birlikte hemşehrilerimize yakışır bir süreç geçireceğiz. Bu dernek hepimizindir” açıklamasında bulundu.

YÖNETİM KURULU

Adem Kaya (Başkan)

Zeki Başaran

Cavit Türkday

Bayram Gündoğdu

Orhan Bulut

Ali İmran Aydın

Burak Söğüt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.