Okumaktan hiç vazgeçmeyin
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kütüphane Haftası nedeniyle Gebze İlçe Halk Kütüphanesi’nden gelen heyeti kabul etti. Heyette bulunan öğrencilerin sorularını yanıtlayan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Geleceği planlamak için dünü çok iyi bilmek gerekiyor. Bunun yolu da okumaktan ve öğrenmekten geçiyor’’ dedi.

 

KÜTÜPHANE HAFTASI ZİYARETİ

Gebze Halk Kütüphanesi Müdürü Tevhide Buğan, Gebze İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Kemal Akman ile öğrenciler Saniye Yıldırım ve Berfin Demir, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Kütüphaneler Haftası nedeniyle gerçekleşen ziyarette öğrenciler Saniye Yıldırım ile Berfin Demir, okul gazetesi için Başkan Karaosmanoğlu ile röportaj yaptı.

 

GENÇLER İYİ YETİŞMELİ

Kendisine çeşitli sorular yönelten öğrencilere içtenlikle yanıt veren Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Okumak, kendini geliştirmek, hayata hazırlanmak çok önemlidir. Geleceği planlamak için dünü çok iyi bilmeliyiz. Özellikle gençlerimiz kendisini çok iyi geliştirmelidir. Bunun için tüm kaynakları kütüphanelerde bulabiliyoruz. Biz de kütüphanelerimize çok önem veriyoruz’’ açıklamasını yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.