Önal: “Kamu Kurumları İle Her Türlü İş Birliğine Hazırız”

Gerçekleşen bu buluşmada Vakıf Başkanı Ahmet Önal ile beraberindeki yöneticiler ve bölgedeki Erzurum derneklerinin yöneticileri, Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay’a makamında konuk oldu.

“YAKIN DİYALOG İÇİNDEYİZ”

Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşma sırasında Vakıf Başkanı Ahmet Önal ile beraberindekiler, yakın alakası dolayısıyla Kaymakam Kubilay’a teşekkür ederek, vakfın yayın organı olan Dadaş isimli derginin son sayısını kendisine hediye ettiler. Başkan Önal, “Vakıf olarak kamu kurumları ile yakın diyaloglar içinde olmaya özen gösteriyoruz. Sizlere de misafirperverliğiniz için teşekkür ederiz. Görevinizde başarılar diliyorum” dedi. Kaymakam Metin Kubilay da ziyareti dolayısıyla Erzurumlulara teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.