Örencelilerden Görkemli Açılış

Kurucu başkanlığını Serdar Kahraman’ın yaptığı derneğin açılışına kent protokolü de büyük ilgi gösterdi. Protokol mensupları yaptıkları konuşmalarda dernek yönetimini yaptığı çalışmalar nedeniyle kutladı ve hemşehri derneklerinin önemine değindi.

BÜYÜK İLGİ GÖSTERİLDİ

Derneğin dün gerçekleşen açılış törenine; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Türkiye Bayburtlular Federasyonu Başkanı Hasan Saka, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız, İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Mehmet Candemir, SP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı, BBP Körfez İlçe Başkan Yardımcısı Kazım Yeşil, SS10 Nolu Körfez-İzmit Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Bünyamin Koç, KOTSİAD Körfez Şube Başkanı Nedim Sarı, Kocaeli Bayburtlular Derneği Başkanı Ali Baştürk, Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal, Kocaeli Erzurumlular Federasyonu Başkan Yardımcısı İlhami Önal, Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplum Kuruluşları Şube Müdürü Samet Şengöz, Körfez Bayburtlular Derneği Başkanı Savaş Saka, Kocaeli Körfez Ağrılılar Derneği Başkanı Nurettin Kaplan, Yarımcalılar Derneği Başkanı Atakan Yavuz, Körfez Kulüpler Birliği Başkanı Tarık Gürgen, Körfez Karadenizliler Derneği Başkanı Hasan Yazıcı, Körfez Muşlular Derneği Başkanı Adem Kaya ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

KAHRAMAN SÖZ VERDİ

Körfez Mimar Sinan Mahallesi’ndeki dernek merkezinin açılışında ilk olarak konuşan Bayburt İli Örence Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Serdar Kahraman, “Bizleri bu özel günümüzde yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyoruz. Bizim için önemli olan hemşehrilerimizi en iyi şekilde temsil etmektir. Bu anlamda üzerimize yüklenen bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğime söz veriyorum” dedi.

“İYİ Kİ BAYBURT VAR”

Daha sonra söz verilen Türkiye Bayburtlular Federasyonu Başkanı Hasan Saka da Örence Köyü’nün Bayburt’un en büyük köyü olduğunu belirterek, “Kocaeli’nin yanı sıra Türkiye’nin birçok bölgesinde bu köyümüzün temsiliyeti için derneklerimiz kuruldu. Bayburtspor’umuzun son olarak Bodrum ile oynadığı maçta rakip takım taraftarlarının bizim takımımıza yönelik yaptığı küfürlü tezahüratlar bizleri çok üzdü. Bunlar elbette hiç unutulacak şeyler değil. Bu ülkede iyi ki Bayburt var, Bayburtlular var” diye konuştu.

BAŞKAN SÖĞÜT KUTLADI

Son olarak konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de sivil toplum kuruluşlarının önemine değindiği sözlerinin ardından “Bayburt Örence Köyü Derneği’miz de hizmete giriyor. Sevgili Serdar kardeşim bu işte çok başarılı olacaktır. Kendisine ve yönetim kurulunu medeni cesaretlerinden dolayı kutluyorum. Sivil toplum kuruluşlarımıza çok önem veriyoruz. Derneklerimizin kültürlerinin yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması için gösterdikleri çabalara bugün bir yenisi daha ekleniyor” dedi.

YEMEK İKRAM EDİLDİ

Yapılan konuşmaların ardından dernek merkezinin açılışı törene katılan protokol mensupları tarafından yapıldı. Açılış sonrasında tüm konuklar dernek başkanı Serdar Kahraman ve yönetim kurulu tarafından verilen yemekte ağırlandı. Törene katılan tüm konukların sohbet eşliğinde yedikleri yemeğin ardından günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile açılış merasimi sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817