Körfez ilçede kısa bir zamanda doydum simit sarayları işletmeciliğini kuran iş adamı İrfan ÖzkartalUmre ’den gelen Körfez Belediye başkanı İsmail Baran ve Körfez kaymakamı Hasan Hüseyin Can’a hoş geldin ziyeretlerinde bulundu. Özkartal Baran’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra yeni açılışı gerçekleştirilen doydum simit sarayları merkez iş yerine davet etti. Başkan Baran ise Özkartal’a umrede olduğu için açılış programına katılamadığını, ama bir sabah kahvaltısında doydum simit sarayını ziyaret ederek simit ve çay ikramında bir araya geleceklerini ifade etti. Daha sonra körfez ilçenin kısa bir zamanda yüreğine bastığı körfez kaymakamı Hasan Hüseyin Can’a hoş geldiniz dedikten sonra kaymakam Can’ıda kahvaltı programına davet etti. Kaymakam Can ise davete icabet edeceğini belirterek Özkartal’a teşekkür etti.
ÖZKARTAL’DAN CAN VE BARAN’A ZİYARET
Doydum simit sarayları işletmecisi İrfan Özkartal Körfez kaymakamı Hasan Hüseyin Can ve Körfez belediye başkanı İsmail Baran’a ziyaret.
24 Mart 2015 Salı 15:05

Doydum simit sarayları işletmecisi İrfan Özkartal Körfez kaymakamı Hasan Hüseyin Can ve Körfez belediye başkanı İsmail Baran’a ziyaret.