Öztürk’e İlgi Çok Büyük

ESNAFI ZİYARET EDİYOR

Özellikle pandemi sürecinde esnafın sıkıntılarıyla bizzat ilgilenen, Odalar Birliği ve TESK kanallarıyla çözümler arayan, yerel yönetimlerin esnafa ayrım yapmadan destek olmasının önünü açan hamlelerde bulunan oda başkanı Yahya Öztürk, saha çalışmaları ile de sık sık esnafı iş yerlerinde ziyaret ediyor. Başkan Öztürk, esnafın ilettiği sıkıntıları dinleyip kendileri ile sohbet ediyor. Öztürk’e gezilerinde yönetim kurulu da eşlik ediyor.

“HİÇ YALNIZ BIRAKMADIK”

Körfez’de esnafla yakından ilgilendiklerini ve onların sorunlarının çözümü için çaba gösterdiklerini hatırlatan Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, “Pandemi dönemi ve öncesinde üyelerimizi hiç yalnız bırakmadık. Bugün de hala ilk günkü gibi ilgi görüyoruz. Tüm üyelerimize ilgileri dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817