PANDEMİYE RAĞMEN  GELENEĞİ BOZMADI

Her yıl sene sonuna doğru kampanya yapan Ahmet Dursun, vatandaşların alım gücünün de azaldığını ve sezonu düşünerek geleneksel kampanyayı erken tarihe alarak başlattığını söyledi. Ahmet Dursun, stokları çerçevesinde bu sene kampanyayı devam ettireceklerini belirterek, “Perdelerini yenilemek, yeni sezon perdelerinden almak isteyen tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Gelin istediğiniz ürünü seçin ve uygun oranlarda indirimlerden faydalanarak evinizi yenileyin” dedi.

Ahmet Dursun, pandemi döneminde her kesin çeşitli oranlarda zarar gördüğünü, halkın alım gücünün azaldığını da hatırlatarak, “Bunu göz önüne alarak bu sene geleneksel kampanyamızı öne çektik. Perde yenilemek isteyen her kes bundan faydalansın, kimse boş dönmesin diye stok ürünlerinde yüzde 35-40, kartela ürünlerde ise yüzde 15 oranlarında indirim yaptık. Perdesi yenilenmemiş ev kalmasın diye stoklarımızı açtık” dedi.

Tütünçiftlik Kuzey Mahallesi Ağadere Caddesi Karaca İş Merkezi Numara 31’ de yer alan Hacıoğlu Perde ve Çeyiz’ de, kampanya başlaması ile birlikte stoklar hızla azalırken, indirimlerin depo boşalana kadar süreceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817