Ramazan, Nazende’de  Bir Başka Güzel

Körfez Belediyesi iştiraklerinden Nazende AŞ bünyesinde ilçenin özel noktalarında hizmet veren, hizmet kalitesi, ürün zenginliği ile kent genelinde saygın bir yere sahip olan, sadece Körfez ilçeden değil, aynı zamanda çevre ilçelerde ve hatta illerden de müdavimleri oluşan Nazende Restoran & Kafe’de Ramazan ayına özel olarak hazırlık yapıldı.

ÇOK UYGUN FİYATLAR

Buna göre iftar sofraları için özel olarak hazırlanan menülerle halka hizmet veren işletmenin menüsünde Et Güveç 400 TL, Et Kavurma 400 TL, Güveçte Köfte 350 TL, Tavuk Güveç 325 TL ve Fırında Tavuk menüsü de 325 TL’den fiyatlandırıldı. Piyasa koşullarına göre çok ucuz olan ikramların farklı lezzetleri de mekanın ilgi görmesine sebep oluyor.

REZERVASYON YAPILMALI

Bu arada işletmede iftar yapmak isteyen vatandaşların Yarımca şubesinin 0.530 264 18 62 ve Tütünçiftlik Şubesinin de 0.539 491 65 55 numaralı telefonlarından rezervasyon yaptırmalarının gerektiği kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.