Recep Bilal Şengün: Sizlerin adayıyım
AK Parti Milletvekili aday adayı Recep Bilal Şengün, sanayicilerin ve işadamları derneklerine konuk oldu. Onların sıkıntılarını dile getiren Şengün, “Sizlerin adayıyım” dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı Recep Bilal Şengün, önceki gün Atılımcı İş Adamları Derneği (ATİK) Başkanı Ulaş Erenkaya, Kartepe Sanayici İş Adamları Derneği (KATSİAD) Başkanı Celalettin Kırboz  ve Başiskele Sanayici İşadamları Derneği (BAŞSİAD) Başkanı Barış Arat ve yönetimlerini ziyaret etti. MÜSİAD Kocaeli Şubesi eski Başkanı, milletvekili aday adayı Şengün'ü konuk eden ATİK ve BAŞSİAD ve KATSİAD’ın başkanı ve yöneticileri, Şengün'ün kariyerini ve dernekçi ruhunu ön planda tutarak başarılar diledi. Ziyaretlerinde sanayici ve işadamlarının sıkıntılarını dile getiren Şengün, “Kentimiz her geçen gün sanayi ve iş olanağı anlamında büyüyor. Ben her kesimden insan odaklı projeler üreterek çalışacak biriyim. Bu konuda da sanayicinin ve işadamlarının adayıyım” dedi.

HAK ETTİĞİNİZ SIRA

Kısa adı ATİK olan Atılımcı İşadamları Derneği Başkanı Ulaş Erenkaya, “Herkes milletvekili adayı olarak karşımıza çıkıyor. Bir partide bir görevde bulunmak bir insana bu statüyü kazandırmaz. Vekil, özellikle halk ile beraber olabilecek bir kurum ve kuruluşu yönetmiş olan, belli bir kitleye hitap etmiş birinin olması gerekiyor. Bu statülerin tümü sizin şahsınızda bulunuyor. Her söyleyeceğiniz söz bizim için sizi değerli kılıyor. İnşallah önümüzdeki günlerde sizi hak ettiğiniz sırada görürüz. Allah nasip ederse Kocaeli üzerinde bir imzanız olursa bizler mutlu olacağız. Sizleri tanımaktan çok mutlu olduk. Allah yolunuzu açık etsin” şeklinde konuştu.

BİZİ TEMSİL EDECEK…

BAŞSİAD Başkanı Barış Arat, “Adaylığınızı açıklamadan önce MÜSİAD gibi büyük bir dernekte başkanlık yaptığınızı biliyoruz. Başarılarınızı ve kariyerinizi sürekli yönetim kurulu üyelerimizle konuştuk. Sizinle tanışmak bugüne kısmetmiş. Aday adayları bizleri ziyaret ediyor. Biz sizi bekledik ve beklediğimize değdi. Dernekçilik adına örnek aldığımız bir adayı konuk ettiğimiz için çok mutlu olduk. Bizi temsil edecek vekil, bizim gibi olmalıdır. Bizlere katkı ağlayacağınızdan eminiz ve çıktığınız yolda başarılar diliyoruz, Allah muvaffak etsin” sözlerini kaydetti.

FAYDAM DOKUNACAK

Ardından KATSİAD'ı ziyaret eden ve burada da sanayici ve iş adamlarının sıkıntılarını dile getiren Şengün, '”Kentimiz her geçen gün sanayi ve iş olanağı anlamında büyüyor. Ben her kesimden insan odaklı projeler üreterek çalışacak biriyim. Bu konuda da sanayicinin ve işadamlarının da adayıyım. Ziyaretlerimde sivil toplum kuruluşları ve dernekleri gezmeye ayrıca önem gösteriyorum. Sizlerin sorunları çok iyi biliyorum. Eğer aday olursam bilgi birikimim ve tecrübem açısından sanayicilerimize ve işadamlarımıza daha büyük faydam dokunacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.