Şampiyon Petkim’e Coşkulu Karşılama

Birbirinden güçlü takımların kentlerini temsil ettiği bu çok önemli şampiyonada birinciliği ilimizden bir takım elde etti.

FİNALİ KAZANDILAR

Kocaeli’yi temsil eden Petkim Ortaokulu Yıldız Erkek Hentbol Takımı; Türkiye şampiyonu olarak kentimizin göğsünü kabarttı. Ankara, Kıbrıs ve Batman takımlarının yer aldığı gruptan 2. olarak çıkan, ardından yarı finalde Elazığ temsilcisini, finalde de Kıbrıs temsilcisini mağlup etmeyi başaran Petkim Ortaokulu Yıldız Erkek Hentbol Takımı, zirveyi rakiplerine bırakmadı.

ÖĞRENCİLERİ KARŞILADILAR

Beden eğitimi öğretmeni Seval Işlakça tarafından şampiyonaya hazırlanan takımımız, elde ettiği şampiyonluk sonrasında kente dönüş yaptı. Şampiyonluk kazanan genç sporcularımız için dün bir karşılama töreni düzenlendi. Karşılama törenine Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Aynur Şöhretli Yiğit, okul idarecileri ve öğretmenleri ile öğrenci velileri katıldı.

​​​​​​​​​​​​

“HER ZAMAN DESTEK VERECEĞİZ”

Gerçekleşen törende konuşan belediye başkanı Şener Söğüt, “Gençlerimizle gurur duyuyoruz. Okul sporları yıldız erkeklen hentbol 2023-2024 Türkiye Şampiyonu olan Petkim Ortaokulu öğrencilerimizi karşıladık. Bizlere bu gururu yaşatan öğrencilerimize, hocalarımıza ve velilerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Her alanda, her yerde yanlarındayız” dedi.


 

KURT DA TEBRİK ETTİ

Öte yandan sosyal medya paylaşımı ile Petkim Ortaokulu’nin erkek hentbol takımını tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt ise “Öğrencilerimizi, velilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte çoşkuyla karşıladık. Bizlere bu gururu yaşatan öğrencilerimize, beden eğitimi öğretmenlerimize, okul idaresine ve velilerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817